ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
سلام :)))
ی کیک با قطر ٢٢-٣ سانت و ی کیک با قطر ٢٠ سانت و اینا از فر درومدن. اولین بار بود اسفنجی میپختم! خوب شده به نظرم. فغط ی مشکلی هس! اصولا دوبرابره این باس پوف میکرد ولی پوفش رضایتبخش نی. ینی دو تا طبقه کیک دارم ولی هر کدومه اینارم بخام از عرض دو نصف کنم و وسطشو خامه و گردو و موزم ک بزارم باز ارتفاعه کیکم کمه! چ کنم؟! صب پاشم ی دور دیه هم بپزم که ارتفاعش رضایتبخش شه؟! یا نه به همین کیکه لاغر رضایت بدم؟!؟
برم یکم از اپارات نحوه تزیین کیک با خامه ببینم :)))
.
شفاف سازی نوشت: منظورم از ی دور دیه پختن این نیس که اینایی ک امشب پختم بدرد نمیخوره! منظورم اینه که ی دور دیه بپزم که دو تا لایه دیه کیک بزارم رو اینا که ارتفاع کیکم مطلوب شه ! شایدم از همو اول گرفدین منظورمو و نیازی ب شفاف سازی نبود! به هر روی! :))))
سلام عزیزکمممم
کیکت واسه این پف نکرده که خوب هم نزدی...یعنی به اندازه...یه دستور کیک اسفنجی بهت میدم مو لا درزش نمیره...کاملا امتحانشو پس داده...فقط مو به مو رعایت کن و طبق دقایقش هر مرحله رو هم بزن با همزن برقی
مواد لازم:
آرد 2 پیمانه
شکر 2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
شیر 1 پیمانه
کره ¼ پیمانه
پیگنگ پودر 2 قا شق چایخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری کمتر
طرز تهیه :
با همزن برقی و یا غذا ساز به مدت 4 دقیقه با دور متوسط تخم مرغ ها رو میزنیم نباید کمتر از 4 دقیقه باشد تایم بگیردخیلی مهم است باید مداوم بزندید وقفه نباشد در حین کار... با همزن دستی- مداوم 6 دقیقه باشد.باید خیلی سریع کاراتونرو انجام بدید تا حباب حاصل ایجاد شده تو مایع کیک از بین نرود.از قبل فر رو روی 170 درجه روشن کنیدکف قالب مناسب وبزرگ رو کاغذ روغنی گذاشته و چرب کنید.موادکیک رو اماده کنید باید همه مواد کیک به دمای اشپزخونه شما باشد ارد و پکن پودر و نمک رو از قبل الک کنید شیر و کره رو تا حدی که کره اب بشه بذارید رو شعله داغ بشه نباید جوش بیاد فقط کره رو اب کنه کافیست . یا تو ماکروفر 30 ثانیه.بعد از اینکه 4 دقیقه تخم مرغ رو زدید شکر رو اضافه میکنید و 5 دقیقه دیگر شکرو تخم مرغ رو میزنید کمتر نباشه و مداوم ...ببینید من چقدر رو ساعت و مداوم زدن تاکید میکنم ..باز در این مرحله با همزن دستی 8 دقیقه و مداوم بزنید .. بعد از این مدت کرمی پفی و کرم رنگ و لطیف و عالی خواهید داشت و خودتون از نگاه کردنش لذت میبرید در این مرحله مخلوط ارد رو اضافه میکنیم و با دور کند همزن 20 تا 25 ثانیه میزنیم تا ارد و مخلوط شکر و تخم مرغ با هم مخلوط شود زیاد نباید بزنید دقت کنید در این مرحله مخلوط شیر و کره رو که کمی گرم است به مواد تخم مرغ و ارد اضافه و با دور کند همزن میزنیم 50 ثانیه –( یعنی با زبان بشمارید از 1 تا 60 ) میشه 50 ثانیه ..در مرحله اخر مایع رو میریزیم تو قالب که از قبل کاغذ روغنی انداخته وچرب کرده بودیم
سلام بهار جونم... نمیدونم اخه مودی هم هس انگار . کیک کدو تمبلم پفش خوب بود این اسفنجیه نه! اردشونم یکی بودا... نمیدونم شایدم اینو باس بیشتر میزدم. دستت درد نکنه بابت دستور اینبار ک گذش برا تفلده وسطی ولی امتحان میکنم حتمن

خخخخخخخخخ اخه واقعا یه کلمه فارسی که نیست اگه به کار می برید باید صحیحشو استفاده کنید!!!!!!!!!
خوب می گفتی تولد کی هست
بعدن هم چرا این همه قول عکس دادی نمی ذاری
دقت می کنی کم کار شدی
بزرگه بزرگه... راس میگی کم کار شدم
ببشقین
تولد خواهر جانت مبارک. ایشالا ۱۲۰ ساله بشه و یه ادم شاد و خوشبخت تا ابد بمونه
پستت را دیشب خوندم اصلا یادم نیس چی گفته بودی
اهاااااان واسه کارم انگار بازم باید انتظار بکشی:(. موفق باشی
شفاف سازی به درد اینجانب خورد
سلامت باشی زهرا جونی
ایشالا ایشالا 
عاره انتظار
شفاف سازی؟ خخخخخخ
سلام ملی جون پیکینگ پودرت تاریخش نگذشته باشه یه موقع؟ یه کم بریز تو آب اگه به حالت جوش در اومد یعنب خوبه این بار بکینگ پودر کیکت رو بیشتر بریز البته خودت استادی
ووووی چک نکردم! امروز چکش میکنم ببینم چ جوریاس... مرسی گفدی
آخر سر من دق میکنم از بابت این نوشتن توی دنیای مجازی که آخر هر فعل ربط و بیربطی یه ه میذارن! آخه کوتاهه کیکانه؟! نه واقن!
بله کیکانه
شما هم انقدر حرصونکانه نباش که دق ننمویید! در ضمن شما ک انقد زبانه پارسی رو پاس میدارید و مقید به قیودی! یه عین کم گذاشتی برا واقعا!